Вила "Дон Маро" село Рибарица

Вилата

Вила “Don Maro” се намира само на 200 м от кметството на китното планинско село Рибарица, разположено в приказния Тетевенски Балкан.

Село Рибарица се намира в старопланински район, в подножието на Стара планина в Тетевенския балкан, на 12 км от град Тетевен, 74 км югозападно от Ловеч и на 120 км североизточно от столицата София. Селото е разположено на бреговете на река Бели Вит.

В близост до Вила „Don Maro“ се намират няколко заведения за хранене и един търговски обект. На 2 км. от обекта има малка ски писта. Най-близката дискотека до вилата се намира на 1,5 км

Нашите стаи

Вилата е на четири етажа и приема гости целогодишно. На три от етажите се намират 9 уютно обзаведени двойни стаи. На всеки етаж има 3 двойни стаи за почивка и баня със санитарен възел, от пролетта на 2016 г. на първи и втори етаж има изградени по още една баня със санитарен възел. Така във вилата има две стаи със самостоятелни бани, идеални за семейства с малки деца. Всички стаи са обзаведени със стилни дървени мебели, като на разположение на гостите в стаите са TV с кабелна телевизия и безплатен WF интернет.

На приземен етаж гостите ни ползват уютна механа с камина, напълно оборудвана и обзаведена кухня за приготвяне на вкусни гозби. Отоплението на вилата се осъществява с локално парно на дърва, гостите имат възможността сами да регулират температурата.

Голямият зелен двор на вилата е събрал:

  • Барбекю с камина, перфектно за частни и фирмени партита, което се позлва от гостите почти целогодишно;
  • Басейн със затоплена вода – с размери 6,40 м x 3,60 м, подгрявана от слънчеви панели, който е на разположение на гостите ни в периода – късна пролет, лято и началото на есента. Басейнът е изграден през 2015 г.;
  • Детски кът;
  • Паркинг за 8-10 автомобила.