Вила "Don Maro" - голяма самостоятелна къща за гости за 18 души в с. Рибарица

Къща за гости "Don Maro" представлява голяма вила в с. Рибарица, която може да насани цялата ви компания, с басейн, просторен двор, външно барбекю, както и приземна механа.

Подходяща за няколко семейства с деца, както и за големи приятелски компании, вилата разполага с 9 двойни стаи и общ капацитет 20 души (с допълнителни легла в две от стаите). Стаите са разположени на трите етажа на просторната къща, с баня с тоалетна на всеки етаж.

На приземния етаж се намира механата, където комфортно могат да се настанят над 20 гости. В механата има камина, както и добре оборудван бар - с хладилник, мивка и посуда. Също на приземния етаж се намира и кухнята - оборудвана с всичко необходимо за приготвяне на вечера за многобройната ви компания.

Дворът на вилата е просторен и подходящ за игра за децата. Закритото лятно барбекю е любимо място за прекарване на вечерите за всички наши гости в летните месеци. А в топлите летни дни ще можете да се разхладите и забавлявате в басейна, който е на Ваше разположение.

Къщата е самостоятелна, при наемане на цялата вила разполагате с къщата, двора, барбекюто и басейна изцяло за вашата компания.

Разгледайте тук цените и условията за настаняване.

Можете да направите резервация онлайн или да се свържете с нас, за да получите още информация и да направите своята резервация по телефона.

Очакваме ви!


Вила "Don Maro" - Рибарица   /   Вила с басейн в с. Рибарица